Новий Рік – саме час для отримати грошенят для зірок, мало хто відмовляється від роботи на свята. Не став виключенням і російський фестиваль Russian Music Festival в Абу-Дабі.

На ньому помітили Ані Лорак, Олега Газманова, Олександра Реву та багато інших знаменитостей. Газманов вже традиційно відкрив захід піснею про "Білий сніг" – за роки репертуар у нього мало змінився.

кіркоров і ані лорак
кіркоров і ані лорак

Лорак в свою чергу прийшла у яскравій короткій сукні, яка відкривала широкому загалу її ноги та інші частини тіла. До слова, артистка на тлі скандалу зі зрадою чоловіка Мурата та розлученням, яке, за чутками, так і не відбулося, помітно набрала вагу – це очевидно, коли вона намагається повторювати звичні для неї танцювальні рухи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Більш того, добре чути, що співачку підвела фонограма, вона явно не в голосі, в ноти потрапляє взагалі раз через раз, в Газманова та інших із цим справи значно краще.

Скільки заплатили за таке дійство, точно невідомо. Але в свято добряче вклалися спонсори: численні феєрверки, безліч гостей, дороге убранство та декорації.

Дивіться: Новий рік в Абу-Дабі (українські зірки на російському святі)

Нагадаємо, Осадча показала своє справжнє обличчя без макіяжу. Як повідомляв "Знай.ua", 17-річна онука легендарної української співачки Софії Ротару поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з незвичайної фотосесії. Також "Знай.ua" писав, Регіна Тодоренко привітала шанувальниць з Новим роком.