Популярна українська телеведуча, Катерина Осадча, як і багато інших зірок, готується до святкування Нового року. Зірка опублікувала в Instagram Stories приголомшливий знімок з автомобіля.

Осадча одягнена в чорний джемпер на одне плече, її волосся зібране у хвіст. Що найбільше вразило шанувальників зірки - вона сфотографувалася абсолютно без макіяжу. Небагато українських селебріті можуть собі дозволити таку розкіш. Ватро відмітити, що Катерина виглядає пречудово.

"Останні приготування". написала ведуча на знімку

Сьогодні Катя зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим зустрінуть Новий рік, працюючи на святковому концерті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком.

Телеведуча опублікувала миле селфі з гримерки, яке зробив її чоловік Юрій Горбунов. Телезірки стоять перед дзеркалом з яскравим освітленням, а Юрій тримає в руці телефон, яким фотографує відображення в дзеркалі. Як видно на знімку, Катя позує в довгій рожевій сукні, яка закриває все, але красиво підкреслює вигини фігури. Горбунов на фото одягнений в чорний костюм з білою сорочкою і краваткою.

На голові Каті красива укладка і квіти у волоссі. На її обличчі ледь помітний стриманий макіяж. У підписі до фото Осадча звернулася до шанувальників з питанням, що вони роблять суботнім вечором. Тому що вони з Юрієм не нудьгують. Схоже, молоді батьки чудово розважились. Судячи з геолокації, селфі було зроблено в Запоріжжі.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.