Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників зухвалим знімком в костюмі до Хелловіну.

Так, на фотографії Катя Осадча позує в чорному латексному комбінезоні, який підкреслює підтягнуту фігуру і спокусливі вигини на тілі. Поверх цього комбінезона Катя одягла хутряну накидку, а на ноги взула масивні чорні черевики. Родзинкою образу Осадчої став головний убір у вигляді баранячих рогів.

"Хеллоуїн в розпалі. Цього разу я жінка-Овен чи жінка-баран", - підписала фотографію телеведуча. Зазначимо, що на знімку у Каті яскравий макіяж і волосся рожевого кольору. Схоже зірка ретельно готувалася до містичного свята. До того ж, багатьом образ Осадчої нагадав героїню фільму-фентезі Маліфісенту, яку зіграла голлівудська актриса Анджеліна Джолі.

Шанувальники не залишилися байдужими до нового фото в записі Катерини і почали засипати її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Маліфісента", "Вам дуже гарно в таких штанях", "Катя, ви жінка шик! Образ класний! Ви красуня, як завжди", "Богиня місяця", "Оригінально", "Це Юрій над образом попрацював?", "На цьому фото ви складаєте конкуренцію Олі Поляковій своїм капелюшком, адже у неї теж є капелюшок з рогами", "Цікавий образ", "Найкрутіший образ за останні 2 роки!", - пишуть шанувальники в коментарях до знімків.

Раніше повідомлялося, що недавно Катя Осадча порадувала шанувальників більш милим нарядом до Хелловіну. Відповідний знімок телезірка опублікувала у своєму Instagram. На фото Катя позує в стильній довгій сукні з картатим принтом. На ногах у телеведучої чорні лакові черевики, а під рукою вона тримає яскраво-жовтий гарбуз. Треба сказати, що Осадча на знімку без макіяжу, але при цьому мило посміхається. Поруч з нею на фото ціла осіння композиція з гарбузів, листя і квітів.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.