Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала зворушливе привітання з новим роком, але не обійшлося без казусу.

Так, на сторінці телезірки з'явилося миле, але рекламне фото, у підписі до якого вона написала привітання, але тільки дівчатам. Справа в тому, що Регіна рекламує колготки, тому й адресувала своє звернення до дівчат. Але чоловікам-підписникам це не дуже сподобалося. На фотографії Тодоренко позує на засніженій вулиці, куди вона вийшла без верхнього одягу.

Телеведуча наділа темні леопардові колготки, які рекламує, і чорний топ, поверх якого накинула яскравий кардиган. На ногах у неї кумедні сірі валянки. Її волосся розпущене, вона мило посміхається на знімку. Шанувальники помітили, що Регіна дуже швидко схудла і повернулася в колишню форму після пологів, адже вона народила менше місяця тому.

"Дорогі мої прекрасні дівчатка! Я вітаю вас з наступаючим Новим Роком і хочу побажати вам прокидатися вранці окриленою новими ідеями та планами; відправлятися підкорювати найвищі вершини і глибокі океани; надихатися подорожами, книгами, фільмами; робити все те, що робить вас щасливими прямо зараз, в цю саму секунду! Бажаю кожній з вас випробувати всі ті емоції, які відчула я, любові і нових колготок @calzedonia! Мрійте про найсміливіше, про те, що здається далеким, нездійсненним, про те, про що ви, можливо, боїтеся навіть подумати! З Новим роком вас! Цілую", - написала Регіна у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники зірки в захваті від її нової публікації, і засипають її компліментами і відповідними поздоровленнями.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.