Відомо, що в четвер 16 травня стартує другий півфінал Євробачення 2019. В ізраїльській столиці на сцену вийдуть 18 учасників, 10 з них зможуть пройти у фінал.

Євробачення
Євробачення

Також відомо, що пряме включення пісенного конкурсу в ефірі українського телебачення можна буде подивитися на декількох каналах. Другий відбірковий тур Євробачення 2019 у режимі онлайн покажуть на UA: Перший, UA:Культура та СТБ.

Коментувати шоу на UA: Перший буде Тимур Мірошниченко, який вів Євробачення 2017 в Києві. На СТБ коментатором конкурсу стане шоумен і ведучий Національних відборів Сергій Притула. Початок трансляції другого півфіналу Євробачення 2019 на українському ТБ - 16 травня о 22:00, а завершиться вона після півночі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Філіпа Кіркорова чекала страшна доля: в мережі розповіли про переслідування маніяка.

Як повідомляв Знай.uа Осадча і Сердючка підкорили Ізраїль пляжною вечіркою: "За Євробачення".

Знай.uа писав, Євробачення 2019 стало фатальним для Лазарєва: ледве встав з ліжка.