Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою на райські Мальдіви разом з коханцем-інкогніто, якого ніхто так і не бачив. Так, артистка не стала зраджувати традиціям і протерла фірмовим шпагатом як можна більше поверхонь острова. Анастасія позувала в новому блакитному купальнику зі стразами, навіщось надівши золоті туфлі на високих підборах.

"Як ви там, дорогі? Вам не нудно без мене?🤣 Здається, я нудьгувати вам не даю, як і раніше.🤣 Я тут на Мальдівах сховалася від усіх👍🏼 Але! Перебуваючи під куполом цих небес, насолоджуючись відпочинком, я дізнаюся про себе стільки новин!!!🤣 Те, чого я і не могла б припустити!🤣🌴 Любі, я з вами. Довжина мого шпагату-це вже певна міра. А ви знаєте її довжину? Підкажу: 2метра і 20 см.💃🏼 Ну придумайте що-небудь ще про мене.🤣 А я за вас поплаваю і відпочину, як зазвичай, в шпагаті і на кеблах.🤣 Дивись на мене і роби як я, якщо зможете. У мене такий веселий настрій! 🤣 А сміх продовжує життя!👍🏼 А почуття самоіронії мені притаманне!🤣 Зрозумійте, якщо ми не будемо сміятися самі над собою, над нами буде сміятися увесь світ.🤣 Так шпагат мій заліковий?💃🏼 Королева шпагату, як сказала Алла Борисівна Пугачова. @alla_orfey👍🏼 А якщо вона сказала, то їй потрібно вірити!👍🏼 Смальте, дорогі! Головне, не нудьгуйте!🤣🌴💃🏼❤️", - виплеснула емоції Волочкова. Варто відзначити, що хитра балерина давно приховала коментарі, тому явно занудьгувала, адже тепер фолловери не можуть виказувати свою думку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.