Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою на райські Мальдіви разом з коханцем-інкогніто, якого ніхто так і не бачив. Так, артистка вирішила показати, як займається вранці, увесь час вихваляючись розтяжкою. Також Анастасія чомусь привезла з собою пуанти, з якими нерозлучна навіть у московському спортзалі.

"Мої дорогі, з ногою у мене реально, жесть!!! Стала на купу скла..🙈 Терпіла біль.. Але ми в формі і займаємося тут з дівчатами.👍🏼 А в Ради @smirnova_r.a сьогодні День народження!🌺 Погортайте. Навчіться. А потім звинувачуйте. Спробуйте як ми!!!🤣💃🏼👍🏼 ", - Волочкова поділилася емоціями. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже останнім часом дуже часто наражалася на критику. Варто відзначити, що після відвідин острова знаменитість вже встигла побігати голяка, сховатися в кущах, станцювати з аніматорами і сісти у фірмові шпагати.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.