На українському телебаченні незабаром відбудеться прем'єра дитячого вокального проекту "Голос. Діти". Новий сезон обіцяє відкрити глядачам неймовірні голоси юних вокалістів.

Так, напередодні прем'єри зірковий тренер проекту і кумир дітей Дзідзьо поділився враженнями від зйомок у проекті.

Дзідзьо

Артист у тренерському кріслі вперше, і зазначив, що відчуває велику відповідальність перед учасниками, і шукає в свою команду сильних вокалістів і особистостей. На "сліпих прослуховуваннях" наставник орієнтувався на власні відчуття.

"Тут ти не бачиш виконавця, і тому, крім того, що чуєш вокальні дані, повинен спиратися тільки на власні внутрішні відчуття, щоб вибрати дитину, якій зможеш допомогти рухатися далі не тільки в проекті. Тому що це досвід на все життя. Дуже важливо не нашкодити", - каже співак.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Святослав Вакарчук: як рокер став одним з лідерів нації.

Як повідомляв Знай.uа "Голос" вилізе боком: українці розбили надії Вакарчука на політичну кар'єру.

Знай.uа писав, дочь Лорак вперше вийшла на сцену: вся в маму.