Голлівудська зірка українського походження Міла Йовович відреагувала в своєму Instagram на введення жорсткого обмеження на аборти в штаті Джорджія. Щоб привернути увагу громадськості до проблеми, вона розповіла про власний важкий досвід вимушеного переривання вагітності на пізній стадії і про що те, що за цим послідувало.

Йовович розкритикувала постанову влади, назвавши закон "драконівським" і розповіла свою жахливу історію.

За словами актриси, це сталося під час зйомок в Східній Європі, коли вона була на п'ятому місяці вагітності.

"У мене почалися передчасні пологи, і мені сказали, що доведеться залишатися в свідомості протягом всієї процедури. Це був один з найбільш жахливих дослідів, через які я проходила. Мені все ще сняться кошмари про це. Я була одна і безпорадна", - написала вона.

Актриса зізналась, що відчуває біль в животі при одній думці про те, що через нові закони жінкам доведеться робити аборти в ще більш важких умовах. Вона зізналась, що після аборту впала у страшну депресію.

"Я впала в одну з найгірших депресій у своєму житті, і мені довелося неймовірно попрацювати, щоб знайти вихід. Я взяла перерву в своїй кар'єрі. Я ізолювала себе на кілька місяців і намагалася зберігати обличчя перед двома своїми чудовими дітьми. Я почала займатися садівництвом, їсти більш здорову їжу і кожен день ходити в тренажерний зал, тому що я не хотіла вдаватися до антидепресантів, не спробувавши всі інші альтернативи", - написала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



Йовович також розповіла, що відчула вдячність вищим силам за те, що змогла знайти вихід з "особистого пекла" не вдаючись до медикаментозних засобів. Вона підкреслила, що пам'ять про пережите і біль за втраченим буде з нею до кінця життя.

"Аборт - це в кращому випадку кошмар. Жодна жінка не хоче через це проходити. Але ми повинні боротися, щоб бути впевненими в тому, що наші права оберігаються достатньо, щоб ми могли розраховувати на безпечну процедуру, якщо вона нам знадобиться", - додала вона.

Актриса підкреслила, що ніколи не хотіла розповідати про свій досвід, але не може мовчати в ситуації, коли "так багато стоїть на кону".

Нагадаємо, що Мілла Йовович і Пол Андерсон виховують двох доньок – 10-річну Евер Габо та 4-річну Дашіель Іден.

Як повідомляв портал Знай.ua, 42-річна Мілла Йовович показала ідеальну фігуру

Також Знай.ua писав, Мілла Йовович народилася в 1975 році в Києві в сім'ї лікаря з Чорногорії і радянської актриси з Росії. У п'ять років вона емігрувала з сім'єю до Великобританії, а потім до США. Голлівудська актриса і модель не забуває про своє походження, і навіть використовує національні мотиви у колекціях одягу.