Нещодавно, 9 листопада, в Україні святкували День української мови та писемності. Наші співвітчизники згадували про те, наскільки красива у нас мова і намагалися більше нею спілкуватися. А тим часом деякі зірки з гордістю заявляють про те, що вони - українці. Про це передає Clutch.

Міла Йовович

Міліца Богданівна Йовович народилася в 1975 році в Києві в сім'ї лікаря з Чорногорії і радянської актриси з Росії. У п'ять років вона емігрувала з сім'єю до Великобританії, а потім до США. Голлівудська актриса і модель не забуває про своє походження, і навіть використовує національні мотиви у колекціях одягу.

Стівен Спілберг

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дідусі Спілберга обидва українці. Один, з боку батька, жив в Одесі, а другий, зі сторони матері, – у Кам'янці-Подільському. Один з найвідоміших режисер заявляє, що його улюблена страва - це борщ. Також він з гордістю розповідає про те, як у дитинстві засинав під українські колискові.

Віра Фарміга

Відома за ролями у фільмах Відступнкики, Хлопчик в смугастій піжамі, Закляття, Суддя акторка виросла у родині іммігрантів з України. У дитинсві вона танцювала народні танці та відвідувала Пласт.

Девід Духовни

Зірка серіалу "Секретні матеріали" теж українського походження, однак він виявив це тільки після Эвромайдану, коли нас почали відрізняти від росіян. Він розповідає, що його дідусь емігрував у 1918 році з Бердичева.

Іванна Сахно

20-річна актриса з Києва народилася у родині режисера і оператора, а отримала свою першу роль у серіалі Леся+Рома у віці восьми років. У 15 років вона емігрувала з родиною в США, де вже встигла знятися у таких великих проектах, як Тихоокеанський рубіж та Шпигун, який мене кинув.

Нагадаємо, українська актриса Іванна Сахно знялася у новому кліпі відомої американської рок-групи Green Day.

Раніше Знай.ua повідомляв про знаменитостеяй, які пишаються своїм українським корінням.

Також Знай.ua писав, Міла Йовович знялася у провокаційнійному фотосеті.