Не так давно стало відомо, хто отримав головну роль у перезапуску легендарної "Вестсайдской історії", яким займеться голлівудський режиссер Стівен Спілберг.

Отже, роль дісталася зірці фільму "Малюк на драйві" Анселу Елгорту. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Энсел Элгорт

Варто відзначити, що Елгорт зіграє Тоні, якого на Бродвеї в 1957 році втілив Ларрі Кейт, а в кіноверсії 1961 року зіграв актор Річард Беймер.

Крім того, геніальний Спілберг витратив майже рік на пошуки актора, який повинен був вміти співати, танцювати і бути здатним відіграти історію Ромео і Джульєтти, яка була перенесена в Нью-Йорк 1950-х років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пошук тривав так довго, що деякі кінокритики і голлівудські актори припускали, що проект буде відкладено на невизначений час. Також режисер розглянув тисячі акторів і танцюристів в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Майамі і Пуерто-Ріко і були здогади, що він, можливо, віддасть перевагу невідомим особам в кіноіндустрії. Однак домисли не підтвердилися і головну роль отримав талановитий голлівудський актор Ансел Елгорт.

Вестсайдська історія

Також уточнимо, що сценарій мюзиклу адаптував володар Пулітцерівської премії Тоні Кушер. Оригінальний сценарій був написаний Артуром Лоренсом, тексти пісень – Стівеном Сондхаймом, а музика – Лонардом Бернстайном.

До речі, в мережі опублікували трейлер тизера культового детектива "Холмс і Ватсон". Сценарист і режисер фільму Ітан Коен зумів зацікавити глядачів кіно новинкою, хоча, здавалося б, що можна ще сказати на тему "шерлока". Варто відзначити, що ролик набрав кілька мільйонів переглядів за лічені дні.

Нагадаємо, що авторитетне американське видання The Washington Post склало 23 список найкращих фільмів, знятих у XXI столітті.

Як повідомляв портал Знай.uа, культовий режисер Роман Поланскі у листопаді 2018 року приступить до зйомок нового фільму. І вже відомо, про що буде сюжет. Це його 35 повнометражна картина.

Також портал Знай.uа писав, що Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.