Артистка "Квартал 95", всім відомого "Жіночого кварталу" LALIKO (Марта Адамчук) просто приголомшила новим фото з відпочинку. Дівчина опуюлікувала відверті знімки.

LALIKO виклала в одній з соцмереж фото в купальнику, чим просто "повалила" своїх шанувальників в захват. - пише Politeka.

Жіночий квартал

На фото артистка позує на камеру в купальнику, у неї стильна зачіска і сліпуча усмішка. Чорно-білі фото з узбережжя вийшли просто приголомшливими:

"Той рідкісний випадок, коли і мені пощастило потрапити під руку Марті Адамчук. Спасибі, Марточка", – підписала зірка своє фото.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз такої краси та відповідь коментаторів довго чекати не довелося:

"Модель"

"Вогонь"

"Неймовірні фото"

"Вау! Актриса "У джазі тільки дівчата!".

До слова, фотограф LALIKO – Марта Адамчук – також учасниця і співачка "Жіночого кварталу".

На іншому фото артистка "Жіночого кварталу" показала стрункі ніжки:

"Залаштунки завжди ваблять глядача …", – підписала своє фото LALIKO.

Шанувальники просто зачаровані:

"Круто"

"Вогонь"

Нагадаємо, Олена Кравець із "Кварталу 95" продемонструвала новий елегантний образ. Його оцінили більшість шанувальників та відзначили, що Кравець є прикладом для наслідування для багатьох жінок, яким за 40.

Як повідомляв портал Знай.ua, актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум. Зокрема, 32-річна гумористка поділилася цілою серією пляжних фото з відпочинку. На опублікованих кадрах відома гумористка позує у спокусливому бікіні і не соромиться демонструвати струнку й підтягнуту фігуру.

Також Знай.ua писав про те, що Квартал видав усі таємниці про нинішнє життя дружини новообраного президента Володомира Зеленського Олени.