Відомий український телеведучий і автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про свою експедицію до Бразилії, де він опинився на волосок від смерті. Про це він повідомив в інтерв'ю 24 каналу.

Так, він розповів, як спускався по водоспаду Ігуасу на надувному човні і раптово відчув, що втратив контроль над ситуацією і пішов під воду. При цьому Комарову здалося, що від загибелі його не врятує навіть жилет, адже він потрапив у справжню воронку.

"Спочатку все йшло непогано — ми жартували, а пороги зовсім не лякали мене своїми масштабами. Раптом — перевертаємося, я йду до дна. На щастя, не проковтнув води при цьому. Відразу потрапив у центрифугу, як у пральній машині. Час іде, а я залишаюся під водою. Начебто вже й крутить менше, а поверхні все одно немає. Відкриваю очі і з жахом усвідомлюю, що перебуваю десь глибоко, бо дуже темно", - згадує він.

Дмитро відчував, що йому стає нічим дихати, але в ту мить він побачив світло.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зібрав воєдино усі сили, всю енергію, яка ще залишилася, і почав рухатися йому назустріч… Коли мене підтягували мотузкою до човна, я вже не міг працювати руками", - розповідає мандрівник.

Крім цього епізоду Комарів згадав, як склалася не менш небезпечна ситуація. Адже він зустрівся з місцевими злочинцями, які приставили пістолет до його скроні.

"Ми виїжджали з поліцією на вбивства і протягом однієї ночі відзняли відразу п'ять таких трагедій. Життя там не варто взагалі нічого", - резюмував він.

Нагадаємо, Комаров здійснив мрію українця з інвалідністю.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров розповів про Зеленском таке, про що не жартують в Квартал 95.

Знай. ua писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зворушливо розповів про найбільш близьких.