Відомого російського актора Андрія Миронова артистка Людмила Гаврилова звинуватила в насильстві. 67-річна знаменитість зазначила, що колега зміг вчасно зупинитися.

Гаврилова заявила, що неприємний інцидент трапився на гастролях в коридорі готелю. Актриса стверджує, що він затягнув її в кімнату і закрив двері.

"На гастролях Миронов схопив мене прямо в коридорі готелю і заштовхнув до себе в номер. Він був в сказі. Двері закрив на ключ і викинув за шафу. Я спробувала встати, а він штовхнув мене на диван", - повідомила актриса.

Актриса розповіла, що вдарила його по щоці і це привело його до тями. При цьому після страшного інциденту пара зустрічалася ще три роки.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Людмила Гаврилова стверджує, що була обурена тим, що відбулося і досі вважає цей вчинок Миронова низьким.

"Наш роман почався, можна сказати, проти моєї волі. Так, це було легке насильство, чого я йому пробачити не могла. Потім я зрозуміла, що діватися нікуди. Нехай буде, раз так", — зізналася зірка.

Нагадаємо, померла легендарна дівчина Бонда.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон розповів правду про смерть Гурченко.

Знай. ua писав, як виглядали улюблені зірки в свої кращі роки.