Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним спільним кадром з Позитивом, сидячи в подвійному кріслі популярного шоу "Голос. Діти". Так, дует виступить у ролі нових зіркових тренерів, а сама артистка запропонувала ні в якому разі не пропустити прем'єру. Також Надя приміряла розкішне довге плаття з різноманітними принтами і відкритими плечима, доповнивши образ масивним ременем і коричневими босоніжками на високих підборах.

"Закінчилися ще одні етапи зйомок @golos.dity !
Я хочу подякувати всім діткам нашої команди ! Ми вас шалено полюбили ! І якщо чесно, то ви навіть не уявляєте яким сильним буде цей сезон! Ні в якому разі не пропустіть ! Я дуже натхненна і щаслива ! В ефірі вже з 26 травня !", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Гордість🎈", "Дуже чекаємо ♥️", "Буду чекати ефіри тільки для того, щоб побачити нові образи Наді😍😍😍🙌🙌🙌🙌🙌🔥🔥🔥🔥", "Який же кайф бачити вас в цьому шоу 😻❤️. Як же круто б було якщо ви ще і в дорослому голосі! 😻❤️.", "Яка гарна😍😍❤️", "Ноги Полякової?😂🔥", "найкраща , ми тебе любимо 💋🖤".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.