27-річна модель і актриса Емілі Ратаковски часто радує шанувальників гарними світлинами, на яких часто позує оголеною, демонструючи бездоганне тіло. Але,не так давно спекотна красуня поділилася знімком "зі змістом", але знову оголеним.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Знімок дівчина розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Оголена Емілі позує стоячи на білому тлі. Груди Ратаковськи прикрила однією рукою, а інтимне місце зірка сховала під рожевою квіткою кали.

"Голий протест" Ратаковськи висловила через прийняття заборони на аборти в Алабамі. Зірка підкреслила, що рішення незмінне навіть у разі інцесту та зґвалтування.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цього тижня 25 білих чоловіків проголосували за заборону абортів в Алабамі навіть у випадку інцесту і зґвалтування. Ці чоловіки, які перебувають при владі, нав'язують свою волю тілам жінок, щоб підтримати патріархат і увічнити індустріальний тюремний комплекс, не даючи жінкам з обмеженими економічними можливостями право вибору не народжувати. Держави, що намагаються заборонити аборт, - це штати, в яких проживає найбільша кількість чорношкірих жінок. Мова йде про клас і раси, і це прямий напад на фундаментальні права жінок в США, які заслуговують захисту Роу проти Уейда. Наші тіла, наш вибір." - написала Емілі.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

В коментарях шанувальники знаменитості хвалять її і щосили дякують. Відзначився навіть інтернет-портал для дорослих.

Але, все ж є і ті, хто в корені не згоден з Ратаковськи:

"Дитина не повинна страждати від гріхів своїх батьків. Незалежно від обставин, дитина - це людина", "Як щодо того, щоб не розсовувати ноги? Я чув, що працює. Аборт - це медична процедура, а не контроль народжуваності", "Ваша фотографія не відповідає підпису. Що саме ви намагаєтеся довести тут".

Ранее "Знай.ua" рассказывал о том, что Эмили Ратаковски показала очень откровенные кадры из ванной, едва прикрываясь полотенцем. Также девушка понежилась в пене и поговорила по душу, как по телефону.

Также знаменитость показала черно-белый кадр, на котором прикрыла массивную грудь лифом собсвенного бренда купальников.

А еще Эмили вновь продемонстрировала роскошную фигуру с бикини собсвенного бренда со змеиным принтом. Массивную грудь она едва смогла прикрыть руками.