Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила ніжне селфі в дуже незвичайному стилі. Так, артистка позувала в темно-зеленому вбранні, а також в окулярах з прозорими лінзами і золотими обідками, запропонувавши шанувальникам вгадати, куди зібралася в такому образі.

"Вчора була в одному цікавому місці )) де і чому так виглядала? Ваші варіанти 🤗", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Так, на шкільних зборах у дитини.🙌😂", "Може ти була в біблітотеці😅", "Не знаю де була, але як завжди чарівна 🌼", "Музей😍", "Театр ✌️", "Не знаю, що за місце, але бачу, що виглядаєте, як завжди 🔥", "Бібліотека💘", "Це музична школа або школа для дітей ))) як варіант".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.