Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайними фото. Знаменитість активно приховувала від громадськості обличчя маленького сина Емір-Рахмана вже відразу після пологів, проте відразу після дня народження не боїться показувати однорічного хлопчика публіці. Так, артистка позувала з малюком на зйомках популярного шоу "Голос.Діти", де стане однією із зіркових тренерів.

"Вперше Емір-Рахман був на зйомках «Голосу», коли йому було 2 тижні, тоді якраз знімали фінальний випуск сезону.

А сьогодні він прийшов підтримати мене на «Голос. Діти» ❤️ ", - поділилася радістю Джамала. Фолловери залишилися в захваті від побаченого: "Красиві😘😘Малюк такий прекрасний,а мама як квітка,красивуча💞💞", "Він такий милий 💜💜💜А ти неймовірно красива", "
Які ви красиві ☀️❤️😘", "Давай другого малюка!!!!", "Джамало, такий миленький у Вас синочок😍❤️", "Я дуже рада за тебе Джамала,бутъ щаслива і не зупиняйся,", "Джамала, я не перестаю захоплюватися Вашим стилем! Прекрасно виглядаєте!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.