Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя у мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками фотографією, на якій вона позує у вишуканій вишиванці.

На фотографії народна артистка позує на вулиці, в якомусь цікавому місці. На ній елегантна рожево-бірюзова вишиванка оригінального фасону та орнаменту з об'ємними рукавами-ліхтариками і коміром. Волосся Ольги заплетене в недбалу косу і укладене на плече, а на її обличчі легкий макіяж. Сумська з легкою посмішкою дивиться в камеру. У підписі до фотографії акторка розповіла про свою любов до вишиванок.

"Я люблю вишиванку! Зі святом, друзі! Вишиванка – це РОЗКІШ! Коли одягаю вишиту сукню чи сорочку - душа співає, завжди гарний настрій, хочеться чепуритися, одягати коралі і відчувати себе справжньою, такою, як колись були наші прабабусі. До речі, старовинних бабусиних сорочок, рушників, напірників і всіляких скарбів у мене багато, як і вишиванок - різних кольорів і фасонів. Я велика поціновувачка вишиванок, бо вони мені личать найбільше. Приємно, що ми дожили до розквіту моди на все національне, так повинно бути, все повертається!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У кожної українки мають бути вишиванки на всі випадки і навіть різні пори року. Взимку одягаю борщівки з чорним і червоним, влітку - легкі лляні і з шовку. Ціную авторські, сучасні вишиті сукні від українських дизайнерів, саме таку, одну з улюблених, як на фото, від @yu_magdych, кольору українських коралів. Це розкіш. Вишиванки стають справжнім гламуром для українських жінок. А є дві рідненькі, які дістались від мами, бабусі, бережу їх, бо дорогі моєму серцю!", - написала актриса.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.