Невідомий напав на Арнольда Шварценеггера, коли той, перебуваючи в Сендтоні, Південна Африка, у місцевій школі сидів у якості почесного гостя у журі на дитячих змаганнях. Ні сам Шварцнеггер, ні його прес-служба поки ніяк не прокоментували інцидент. Однак він став надбанням громадськості, так як потрапив в об'єктив камери.

Шварценеггер спостерігав за дитячими змаганнями зі стрибків зі скакалкою. До нього підійшли з проханням зняти з ним відео, як діти стрибають. Шварценеггер погодився і теж вирішив трохи познімати на свій телефон. В цей час і з'явився чоловік, якого, ймовірно, відтіснила служба безпеки Шварценеггера.

Проте в той момент, коли Шварценеггер передавав телефон, яким знімав відео, цей чоловік раптово вривається в кадр і в стрибку сильно б'є ногою актора в спину. Шварценеггер падає в натовп людей, в той час як тут же скрутили нападника.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Хто цей нападник, які мотиви нападу поки ніхто толком не відповів.

А ось актор, який - і це видно на відео - м'яко кажучи, не молодий, здається, в інциденті зовсім не постраждав. Буквально через хвилину він вже спокійно повертається на своє місце в журі, посміхається, сміється і роздає автографи.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер на танк розчавив лімузин. Відео опублікував у своєму YouTube американський телеканал CNBS.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Шварценеггера вийде заміж копію батька. Майбутній зять дуже схожий на "залізного Арні" в молодості.

Знай. ua писав, що Арнольд Шварценеггер наварив каші каліфорнійським рятувальникам. "Сьогодні я бачив спустошення і зустрів людей, які втратили все".