Фотографії двійнят відомої української гумористки Олени Кравець вельми здивували шанувальників зірки. Адже артистка до нещодавнього часу старанно берегла все те, що пов'язане з її молодшими дітьми.

Відомо, що в мережі було багато інформації про двійнятам Олени Кравець, а знімків не було зовсім. І ось з нещодавнього часу Олена Кравець стала викладати знімки з малюками. Причому обличчя на фото вже не ховаються. Всі побачили, як виглядають маленькі Ваня і Катя.

Серією знімків Олена Кравець поділилася на своїй сторінці в Facebook. Актриса також розповіла про сімейний відпочинок. Кравець для поїздки обрала Україну, популярний курорт Коблево. Тут зірка і її родина вирішили відкрити сезон літнього відпочинку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Друзі, якщо ви шукаєте місце для відпочинку з дітьми, батьками, нянею і собачкою в Україні, ось одне з тих, що можу порекомендувати особисто. Ми були в минулому році і збираємося їхати в цьому, так що see you soon", – написала Олена Кравець.

Нагадаємо, зірка Кварталу 95 роздяглася на камеру: "Мені пощастило".

Як повідомляв Знай.uа Олена Кравець з Кварталу 95 одягла вишиванку: "Справжня мольфарка".

Знай.uа писав, зірка Кварталу 95 роздяглася на камеру, тепер фанати бачили всі.