Культова поп-діва Мадонна стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019, який відбувся в суботу, 18 травня. Артистка підірвала зал яскравим і епатажним виступом.

Так, у гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску та новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Артистка підкорила зухвалим і провокаційним номером, де відзначилася декораціями з релігійними елементами, що стало певною проблемою для організаторів.

Під час виконання треку "Future" співачка кілька приоголилась і виступала в сукні з прозорим подолом. В цілому ж, наряди Мадонни були досить скромними, на відміну від її номера.

Крім того, в музичному номері Мадонни, яка виступала поза змагальної програми, взялися за руки і обнялися двоє танцюристів, на спинах яких красувалися стяги Ізраїлю і Палестини.
Європейський мовний союз (EBU) заявив, що випадок появи прапорів будуть обговорюватися після завершення конкурсу.

Нагадаємо, погіршення відносин Ізраїлю і Палестини відбулося в травні 2018 року на тлі перенесення президентом США Дональдом Трампом американського посольства з Тель-Авіва до Єрусалиму. Ізраїль вважає це місто своєю неподільною столицею, Палестина претендує на східну частину Єрусалима.

Відзначимо, в цього року конкурс не відбувся без скандалів. Так, представники Ісландії, група Hatari представила епатажне шоу на сцені "Євробачення" - вони заспівали пісню Hatrið mun sigr. Самі артисти свій музичний стиль визначають, як суміш dark-electro, EBM і synth-punk з елементами сатири і провокацій. Крім БДСМ-перформансу група шокувала весь світ і політичної витівкою. Так, під час оголошення результатів голосування учасники групи дістали прапори Палестини і на камеру помахала ними.