Відома українська співачка, солістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва часто тішить прихильниками деталями особистого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу артистка попросила у фанатів допомоги.

Зірка разом з чоловіком Володимиром Дантесом обирала диван. Для того, щоб визначитися з вибором Дорофєєва провела опитування у власних Instastories.

"Вибираємо диван. Допоможіть!" - підписала зірка знімок, на якому вона "тестує" нові меблі.

Надя обрала стильний і зручний образ. Вона одягла трендові чорні велосипедки та доповнила повсякденний образ синім об'ємним світшотом. Також вона обрала масивні білі кросівки, які зараз надзвичайно актуальні. А в якості аксесуару надягла модну поясну сумочку

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що зараз Надя Дорофєєва разом зі своїм партнером Позитивом бере участь у зйомках проекту "Голос. Діти". Так, дует виступить у ролі нових зіркових тренерів, а сама артистка запропонувала ні в якому разі не пропустити прем'єру. Також Надя приміряла розкішне довге плаття з різноманітними принтами й відкритими плечима, доповнивши образ масивним ременем і коричневими босоніжками на високих підборах.

"Закінчилися ще одні етапи зйомок @golos.dity! Я хочу подякувати всім діткам нашої команди! Ми вас шалено полюбили! І, якщо чесно, то ви навіть не уявляєте яким сильним буде цей сезон! Ні в якому разі не пропустіть ! Я дуже натхненна і щаслива! В ефірі вже з 26 травня!", - підписала фото Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва у новому влозі заговорила про дітей: приїжджайте-обирайте.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вбралася в поліетилен і все одно гаряча штучка: "Будь-яку х*інь можеш продати під виглядом фешн".