Українська співачка Надя Дорофєєва вже близько трьох років одружена з колегою-виконавцем та телеведучим Володимиром Дантесом. Пара тішить прихильників ніжними спільними фото, однак Наді часто доводиться покидати свого коханого через щільний графік та гастролі. Так, цього разу Дантес розповів про ще одне довге розставання з дружиною

Відповідний допис з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Володимир розповів, що не бачився з Дорофєєвою 8 днів через виступи групи "Время истекло", у якій Надя є солісткою. Дантес поділився з прихильниками, як сильно скучив за дружиною та запитав поради, як її зустріти вдома.

"Завтра повертається надія для Володимира – @nadyadorofeeva. Вона була відсутня 8 днів, але мені здається, що місяць. Якщо у вас були такі розставання, підкажіть як правильно зустрічати? З їжею або просто запустити в будинок, а коли звикне, тоді починати спілкування. Мені потрібен Беар Гріллс у світі жінок", - написав Володимир у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Дантес доповнив допис фото, на якому пара закохано дивиться одне на одного. Володимир та Надя сидять на дивані, на нього чорна сорочка, а на Наді - чорний топ, поверх якого вона одягнула спортивну кофту. Її волосся зібране в недбалу зачіску і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж.

Прихильники пари відгукнулися на прохання Володимира Дантеса та почали роздавати йому поради: "Вона сама все зробить. Обійми та пожалій", "Важливо не налякати! Спершу приручи до рук, дай понюхати себе, а коли визнає знайомий запах, можна переходити до наступної стадії", "Спочатку нагодуй, а потім ти знаєш, що робити", "Нехай спочатку відійде, а потім вже пропонуй їжу і, звичайно, ігристе. Запитай, як проходили концерти, їй буде, що розповісти, тому що там було гаряче", "Відкрий двері голий і скажи "ой, не чекав".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва у новому влозі заговорила про дітей: приїжджайте-обирайте.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вбралася в поліетилен і все одно гаряча штучка: "Будь-яку х*інь можеш продати під виглядом фешн".