Відома українська співачка Ані Лорак зараз активно будує кар'єру в Росії. Артистка часто публікує фото у соціальній мережі Instagram, однак фанати часто їх критикують через занадто багато відвертості.

Так, цього разу Лорак опублікувала світлину, де вона позує з відкритим животиком, пише Clutch.

"Надихати, милувати, дарувати нове життя – справжнє призначення жінки", підписала фото співачка.

У коментарях шанувальники Ані Лорак розділилися на три табори: одні критикували Лорак за сексистське висловлювання в сторону жінок, другі хвалили за стильний образ, а треті побачили в словах Кароліни натяк на швидке поповнення в родині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже гарний стильний образ", "Шкода, тільки багато жінок вважають інакше", "Найулюбленіша співачка", "Каро, хочемо більше фото. Селфі домашнє, фото з Лазарєвим", "І взагалі, чекаємо фото з Лазарєвим", "Кароліна, ви одна з найкрасивіших жінок світу, а також власниця найпрекраснішого голосу - перлина України", - написали фанат зірки в коментарях.

Нагадаємо, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських і закордонних містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці в соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує, очевидно, десь за кулісами, при цьому вона в незвичному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує епатувати шанувальників відвертими, а іноді вульгарними знімками. Такі фото регулярно викликають хвилю негативу і критики в її бік.