Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, трепетно привітавши з 30-річчям виконавця і кращого друга Позитива. Так, артист нерідко помічав схожість Наді з Біллі Айліш, тому зірка вирішила забавно помститися Олексію, порівнявши його з популярним актором Джейсом Франко.

"I do APPRECIATE you! Happy birthday @positiff 🖤🤪(я так ЦІНУЮ тебе! з днем народження!", - трепетно підписала Дорофєєва Фолловери взялися коментувати: "Думав що Ти на вечері з James Franco ❤️", "Я подумала що це Джеимс Франко", "Джеймс Франко ж", "Подумав що це Джеймс Франко, лол", "блін, я бачу дуже багато людей помітили схожість з Джеймі Франко 😍", "Біллі Айліш і Джеймс Франко — нова група;)", "Ооо мій улюблений актор Джеймс Франко 😍😍", "Надя помстилася Пазі через Біллі Айлиш 😹😹😹".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.