Як відомо, популярна фентезійна сага "Гра престолів" вже завершилася. Так, світ побачив фінальну, шосту серію восьмого сезону в понеділок, 20 травня.

Уважні шанувальники серіалу виявили в останньому епізоді епічний кіноляп, який зіпсував усім загальне враження і багатьох розчарував. Про це повідомляє The Verge.

Пильні глядачі не могли проігнорувати пластикову пляшку, що стояла за чобітьми головних акторів. Тим часом на телеканалі HBO поки що не коментують черговий кіноляп в ІП.

А користувачі мережі в свою чергу не на жарт розлютилися через неодноразову помилку, яку допустили творці і сценаристи культового серіалу. Зараз Twitter буквально розривається від гнівних коментарів на адресу авторів "Гри престолів".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Навіть не намагаються", "Скільки можна?" "Це мене так злить!", "Цей сезон - такий мотлох", "Це 2019. Пластикові пляшки повинні бути повністю забанені", - скаржаться користувачі соціальної мережі.

Раніше ми писали про те, що всього один невеликий епізод з "Ігри престолів" приніс мережі кав'ярень Starbucks 2,3 мільярда доларів.

Справа в тому, що в четвертій серії під час застілля Дейенеріс, Джона Сноу і Тормунда на екрані з'явився стаканчик кави, схожий на Starbucks. Це викликало неймовірний ажіотаж, який приніс компанії величезний прибуток.

Нагадаємо, що восьмой останній сезон "Гри престолів", без сумніву, належав жінкам. Саме тепер розвиток характерів головних героїнь отримав неймовірні повороти.

Як повідомляв портал Знай.uа, шанувальники популярного фентезійного серіалу "Гра престолів" зажадали перезняти восьмий сезон саги. Відповідна петиція була опублікована на сайті Change.org.

Також портал Знай.uа писав, що Девід Беньофф і Вайсс Деніел займуться створення сценарію нової трилогії "Зоряних воєн". Зокрема, генеральний директор компанії Disney Боб Айгер повідомив, що контракт з ними підписаний як мінімум на три фільми.