Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила спільне селфі з 28-річною донькою популярного виконавця і рідного брата коханого чоловіка Валерія Меладзе, Інгою. Так, дівчина виявилася дизайнером прикрас, які дуже сподобалися зірковій тітоньці.

"ТІТКА і ПЛЕМІННИЦЯ 💛
Дивіться кого я зустріла! @ingameladze 😍 крім дивного збігу кольорах на фото, Інга була в прикрасі, яка мені дуже сподобалася, а виявилося, що це чокер її бренду✨ талановита наша дівчинка 🤗 як у вас з родичами?)", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "А хто тітка, а хто племінниця??? 🤔", "Ого, здорово!такі красуні 😍", "Красуні😍", "Талант тягнеться до нього ж!👏💗", "Красуні 👌🏻😘❤️", "Вєруньчик 😻красотуньчик 😻😘😘😘😘😘", "Принцеси!🔥", "Ви такі дві мілашечки і красуні 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🤗🤗🤗🤗🤗🤗".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.