Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила здивувати фанатів дуже незвичайним образом, ставши героїнею обкладинки червневого номера популярного глянцю Elle. Так, артистка позувала у відвертій довгій сукні червоного кольору з екстремально глибоким декольте, засвітивши довгі ноги і розкішні груди.

"Please Welcome!!! ⠀

Моя третя обкладинка Elle ...І знаєте що? Якби мені в 20 або 30 сказали , що в 40 я буду зніматися в настільки відвертому і сексуальному образі, я б вважала це, як мінімум, глузуванням - тоді найбільшою моєю фривольністю у відкритості одягу були рукава засукані... ⠀
Але повірте, дівчата, випробувати те, що я відчуваю саме сьогодні, дивлячись на себе нову, себе впевнену, і в цьому віці - я бажаю таке пізнати всім вам! Ніколи не пізно перетворити кожен свій комплекс і недолік в унікальну принаду! Ніколи не пізно закохатися ...В СЕБЕ!" - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Маша, я Вас обожнюю❤️ ви така красива, добра та мудра жінка😍", "Маша , захоплююсь вами , вашими проектами , вашою соціальною позицією, зовнішнім виглядом і фізичною формою, рішучістю, силою волі . Ви надихаєте . Спасибі вам за це !!!", "Чудово 😍👏🏻❤️", "Крутєйша обкладинка і ти❤️", "Яка обкладинка 😍".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.