Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Екзамен на відвертість здав телеведучий Олександр Педан. Телезірки поговорили про гроші, відпочинок, дітей та кар'єру. Найцікавіші моменти цього інтерв'ю Маша анонсувала в соцмережі. Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми в простих синіх джинсах і біло-зеленій квітчастій блузі з розпущеним волоссям. А її гість прийшов на "Екзамен" в джинсах і чорній футболці.

У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свого гостя. Крім того, вона заявила, що це одне з найбільш відвертих інтерв'ю! За її словами, такого про Сашу Педана ми точно не знали.

"Хвалити власні інтерв'ю – справа стрьомна! Але я, правда, заявляю відкрито – якщо ви не вірите в те, що люди здатні кардинально змінюватися, то #Екзамен з Сашею @pedanos остаточно переконає вас у зворотному!!! "Саша, це ти?" – виривалося у мене, за час нашої розмови, кілька разів! Це точно абсолютно нова для мене людина – з ним мені колись навіть не було про що говорити! А тут цікава розмова майже на дві години... І ще, подивіться цей #Екзамен, щоб запам'ятати, головне – не те, як боляче ти падаєш, а те – яким ти піднімешся і підеш далі... Посилання в профілі, відео на моєму каналі в ютьюб", - написала захоплена Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.