Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам модний весняний лук, в якому вийшла на прогулянку.

На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в стильному образі на прогулянці. Для виходу в люди Марія наділа укорочені сині джинси і яскравий триколірний плащ, який майже досягає п'ят. Але найбільше уваги привертають кислотно-салатові туфельки на каблучках, якими Маша доповнила свій весняний лук. Волосся зоряної телеведучої розпущене і м'якими хвилями спадає на спину і плечі, а на її очах величезні сонцезахисні окуляри. Маша піднімається сходами і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна написала: "У стрибку між дощем і сонцем... #жизньвихрем". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото. Найбільше уваги дісталося словами Єфросиніної, але обговорюють в коментарях і її образ.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Я вас обожнюю", "Яскрава Машенька. Ви прекрасні", "Як же Ви, Марія, вмієте здивувати, ну, красиво ж", "Вау, які туфельки", "Просто красуня", "Туфлі відпад, помітили всі!", "Машенька, мила, дорога та найпрекрасніша! Я у Вас закохана, я вами захоплююся. Ви прекрасні!", "Нереальна, красива, сексуальна і просто чудова!", "Як гармонійно лук виглядає з фоном весняної природи", "Образ яскравий і красиво виглядає на вас, ви шикарна, Маша", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.