Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам модний весняний лук, в якому вийшла на прогулянку.

На фотографії, яка з'явилася в записі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в стильному образі на прогулянці. Для виходу в люди Марія одягла чорні скіні і смугасту футболку, поверх якої накинула вільне картате пальто сірих відтінків. Свій образ телеведуча доповнила оригінальними черевиками на низькому ходу і завершила чорною кепкою з коротким козирком. На очах у Марії величезні окуляри-авіатори, її волосся розпущене, а на обличчі промениста усмішка та легкий макіяж.

У підписі до фотографії Маша Єфросиніна пофілософствувала про красу. "Кожен день я намагаюся розгледіти красу – в перехожому, у випадковому місці, всередині співрозмовника, у вислові... Така раптово виявлена краса додає сили і змушує посміхатися. #спробуйте #вдохнитемомент", написала телезірка. Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної телеведучої. Машу засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото. Найбільше уваги дісталося словам Єфросиніної, але обговорюють в коментарях і її образ.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"І мене зараз змусило посміхнутися", "Золоті слова", "Ви, Машуня, молодець! Ви значить вмієте жити у моменті тут і зараз", "І надихає", "Як чудово! Я теж збираю "намистинки" прекрасного", "Світ врятує краса!", "Моя елегантна, тендітна любов, шлю багато привітів", "Машенька, ви бачите хороше в інших, тому що це хороше живе всередині Вас. Тому що ви прекрасна, добра і чиста людина!", "Маша, я згодна з вами на 100%, краса є в кожному з нас, і дуже важливо її розглянути", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.