Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася чорно-білим роликом одного з виступів, приїхавши давати концерт в Ужгороді. Так, артистка розповіла, що відчуває перед кожним виходом на сцену, зізнавшись, що емоції і внутрішній стан не повинні заважати співати і танцювати, адже головне - щоб шанувальники отримували задоволення від побаченого.

"Для мене Сцена - чарівне і святе місце!
Ти робиш перший крок , бачиш глядачів і все хвилювання зникає . Ти відчуваєш , що ти став трішки кращим і шалений прилив енергії .
Словами звичайно важко описати .
Ще ти відчуваєш , що ти не один, поруч твоя команда. Ти бачиш їх очі і стає ще крутіше ..така впевненість і підтримка 🙌🏻
А ще ніхто ніколи не знає про те, що насправді відчуваєш ти. Сумуєш чи радієш. Ніхто не знає , про що насправді ти думаєш . Ніхто не знає , що можливо тобі важко виступати через біль ... ну або навпаки у тебе приплив натхнення.
Головне , щоб глядач був задоволений і ми все для цього зробимо не дивлячись ні на що .
Сьогодні був концерт в Ужгороді !
І напевно це був один з наших улюблених концертів!
Дякую Вам! ♥️", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Таке приємне хвилювання відчуваєш, навіть коли дивишся це відео:) Ви — кращі кумири♥️", "Було дуже круто!!!", "Ти найкраща! Завдяки тобі тисячі людей щасливішими!!!!❤❤❤", "Це було незабутньо 😭😍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.