Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить. Але в цей раз співачка опублікувала у своєму Instagram фото з хворим хлопчиком і попросила допомогти зібрати гроші на його лікування.

На фотографії, яку опублікувала Надя, вона позує в компанії хлопчика Вови і телеведучого Дмитра Комарова. На фото видно, що дитина хвора, а Дорофєєва просить небайдужих допомогти зібрати гроші на його лікування. У підписі до фотографії Надя Дорофєєва розповіла історію хвороби Вови і те, що хлопчикові належить пережити ще три операції.

"Дорогі мої, кілька років тому #чашкакофе познайомила нас з дуже крутим хлопцем з Броварів. Це Вова. Тоді йому було 13, і завдяки кожному з вас ми не допустили, щоб він опинився в інвалідному візку. Встигли зібрати гроші, і видалити пухлину на шийних хребцях. Інші пухлини, які не загрожували життю, тоді вирішили не чіпати. І ось кошмар повернувся: стала втрачатися чутливість в руці і нозі, хлопчик спотикається, не може нормально керувати своєю ж ногою. А це означає, що змушений кинути гру в футбол, будь-яку активність. Нога не слухається, і він падає. Інші діти сміються… найстрашніше, що оніміння прогресує, і терміново потрібні три операції: перша – видалення пухлин на мозочку і в шийному відділі хребта, друга – видалення пухлини в районі ока, яка так сильно деформує обличчя. Третя операція – на руці, кисть якої вже не може виконувати свої функції. Рідні мої, давайте зробимо диво, сьогодні відмовимося від якоїсь дрібниці і врятуємо хлопчика. І добро повернеться!

Реквізити: Приватбанк: 5168757320472394. Круглик Ганна Едуардівна (мама). МФО банку: 305299. ЄДРПОУ: 14360570. Рахунок отримувача: 29244825509100", - написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.