Особистий борт Пугачової – літак Ту-134 здійснив останній рейс. Тепер борт зірки російської естради займе місце в музеї.

Літак Ту-134, що виконував регулярні рейси за маршрутом Іркутськ-Мирний, приземлився в Новосибірську. Цей рейс став останнім для борта. Про це пишуть російські ЗМІ.

В "лихі" 90-і літак був особистим бортом Алли Пугачової. Після "служби" у примадонни російської естради літак почав перевозити звичайних пасажирів. Зараз на ходу залишилося всього кілька таких повітряних суден, вони належать федеральним відомствам і приватним компаніям.

Як розповів пілот літака, борт 34 роки працював в складних кліматичних умовах і за всю свою "кар'єру" обійшовся без катастроф.

"Він міг ще літати стільки, скільки потрібно при хорошому технічному обслуговуванні. Я коли зарулив в "Толмачово", заглушив двигун, звичайно, сльози виступили на очах ... Тому що ми не хочемо, щоб ця техніка просто так пішла", - зізнівся він.

Тепер літак залишиться в музеї авіації аеропорту "Толмачово".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова у черговий раз здивувала фанатів зухвалим вбранням.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін і Пугачова відвідали ресторан Юдашкіна

Також Знай.ua писав, донька Галкіна і Пугачової стала Білосніжкою