Відома російська співачка Алсу вперше висловилася про скандал щодо перемоги її доньки Микелли Абрамової на шоу "Голос. Діти".

Як відомо, у квітні цього року донька Алсу виграла шостий сезон шоу "Голос. Діти". Проте, глядачі вважали, що тато Микелли, бізнесмен Ян Абрамов, купив їй перемогу, тому почали бойкотувати результати. У підсумку, Перший канал ініціював перевірку результатів, які вважав аномальним. Як виявилося, 38 тисяч голосів за 11-річну Мікеллі були віддані ботами.

Раніше Алсу ніяк не коментувала ситуацію, але нещодавно дала інтерв'ю на місцевому радіо. За словами співачки, Мікелла була "втягнута у якісь ігри" разом з фіналістами. До того ж, Алсу заявила, що Мікелла сама вирішить, чи брати участь у спецвипуску "Голос. Діти", де обиратимуть нового переможця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Алсу могла стати жертвою серійного маніяка.

Раніше Знай.иа повідомляв, співачці Алсу нанесли ще один удар, відразу після скандалу з донькою.

Також Знай.иа писав, Інтерпол взявся за шоу "Голос. Діти".