Напередодні довгоочікуваної прем'єри дитячого вокального проекту "Голос.Діти", зірковий тренер і молода мама Джамала поділилася з шанувальниками враженнями від зйомок у проекті та нової для себе ролі. Співачка прикрасила обкладинку "Теленедели" і розповіла в інтерв'ю про свої емоції.

За словами Джамали, участь в «Голос. Діти» для неї абсолютно новий хвилюючий досвід та інший рівень відповідальності.

"Коли до тебе в команду приходять дорослі люди зі своїми життєвим і творчим досвідом, авторитетом, кар'єрою — це одне. У мене в команді, наприклад, були Ірина Федишин, яка збирає НДІ «Україна», і народна артистка Алла Кудлай. Це такий рівень учасників, в розмові з якими підбираєш слова, – так, щоб вони начебто були нарівні з іншими, але не образилися на критику. А діти приходять без «багажу», артистичних затискачів і комплексів, абсолютно відкриті для будь-яких пропозицій. Вони ніколи не кажуть: «Цю пісню я виконувати не хочу. Я її не відчуваю» чи «Співати пісню невідомих андеграундних артистів мені не підходить за статусом». Навпаки – кожна моя порада з вдячністю приймається". Джамала

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Молода мама відповіла на питання про те, як її змінило народження сина:

"Я полюбила ранок. Це особливий час доби, він завжди виходить дуже домашнім. У нас вже склався цілий ритуал: катаємо Еміра на дитячій машинці, годуємо, показуємо йому трихвилинний мультик, збираємо на гімнастику".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри.