Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим спільним кадром з підтанцьовкою, давши великий концерт в Харкові. Так, артистка виконувала любі українцями хіти без фонограми, а також засвітила довжелезні ноги у відвертому боді, зроблене спеціально для номера під пісню "Мадонна".

"Харків це було круто!!!👑", - поділилася радістю Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Ти була справжньою королевою", "Підірвала просто 😍😍😍💖💖💖💖", "О,так!Це було круто!Дякую,Олю😘😘😘", "Скільки красивих ніжок ух.....👍👍👍", "Ну звичайно Королева не ночі а всього👍👍😍💗❤️ Ти як завжди", "Боже скільки ніжок..", "Олечка,супер!!!Ти🔥🔥🔥❤️❤️❤️👍👍👍", "Оля Ви супер.", "Супер фото! Справжня королева 🤩".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.