Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним відео. Знаменитість похвалилася прем'єрою новенького кліпу на пісню "Solo", позуючи в багатьох різних образах, які кардинально відрізняються один від одного. Так, артистка зізналася, що зйомки давалися їй нелегко, адже більшу їх частину Джамала провела в закритому скляному кубі, де було вкрай важко дихати. Варто також відзначити, що відеоробота була створена у Києві, в маєтку Графині Уварової.

"Друзі!
Рада поділитися з вами новим відеокліпом Solo!
Ідея відео дуже співзвучна темам, які я порушую в своїх піснях. Прозорий куб як символ кришталевого замку, в якому ми ховаємося від реальності й інших людей, внутрішній пошук героїні, виражений в трьох різних образах...
Зйомки були складними. Велику частину часу я перебувала в закритому скляному кубі, без доступу свіжого повітря, тому було складно не те що рухатися, але і дихати взагалі. Температура там була майже як в сауні. При цьому потрібно було співати і танцювати в досить непростій сукні і з дуже важкими прикрасами. Примітно, що в цьому відео немає постановника. Всі мої танці - це імпровізація на знімальному майданчику.", - поділилася емоціями Джамала. Фолловери залишилися в захваті: "Джа, це дуууже гарно!😍❤️", "Джа, кліп неймовірний! Як мені подобаються ці переходи з одного образу-стану в інший!", "Дуже гарний кліп !!!", "Витончена робота! Ваш надзвичайний стиль не залишає байдужим, а змушує пережити кожен Ваш рух❤️🔥❤️", "Просто приголомшлива робота😍😍😍 вітаю з прем'єрою!♥️ Любимо!".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.