Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила яскравий кадр, примірявши досить зухвале вбрання. Так, артистка позувала в коротенькій сукні з леопардовим анімалістичним принтом, чорній накидці і масивних шкіряних черевиках, стоячи на фоні білої стіни.

"Що зазвичай пишуть під такими фото? 🐾", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Як завжди наша звичайна , красива і стильна Віра ❤️❤️❤️❤️", "У черевиках не жарко🤔? Весь час думаю про це, коли бачу "сарафан" і "осінні грязьові боти"😳 ... мені цього не зрозуміти, не дано...😂", "Зазвичай пишуть: «мене важко знайти, легко втратити і неможливо забути» 😅😁🤗", ""Чуєш, ти чьо такая дєрзкая, а?!"😊😊", "Краса врятує світ! 😍😍😍 Чудова!🔥🔥🔥", "Пишуть, що сексуальна кішечка на відпочинку 🤪", "Класні боти.! 👍👍👍👍", "Стильно, вільно, природно)".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.