У середу, 22 травня в столичному кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра фільму Гая Річі "Алладін".

У центрі картини - історія вуличного злодія Аладіна, який випадково зустрічає на ринку красиву дівчину і відразу ж закохується в неї. Герой переживає, що вони не можуть бути разом, тому що він звичайний хлопець, а вона дочка султана - принцеса Жасмін. Паралельно з історією кохання розвивається історія візира Джафара, який жадає багатства і влади, а для цього йому потрібна чарівна лампа, яку він наказує викрасти Алладіну.

Першими американсккую стрічку побачили бізнес-леді Єлизавета Юрушева, нардеп Сергій Лещенко, телеведучий Анатолій Анатоліч, група On i Ona.

Єлизавета Юрушева з дітьми

Сергій Лещенко на прем'єрі фільму Алладін

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Анатолій Анатоліч з дружиною YULA і дітьми

Також на презентації фільму побувала В'ячеслав Соломка, Вікторія Щєлко, Вікторія Батуі, Жан Гріцфельдт, Костянтин і багато інших відомих персон.

Костянтин на прем'єрі фільму Алладін

Вікторія Щєлко з донькою

Анна Гресь і Рома Грищук

Слава Соломка

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Гості гала-прем'єри фільму

Про фільм:

Аграба – місто контрастів. У ньому живе дуже багато бідняків, які ледве зводять кінці з кінцями, іноді навіть переступаючи закон. І у них на виду завжди є султанський палац, де люди явно не бідують. Одна випадкова зустріч злодюжки Аладіна з принцесою Жасмін вселила в серце хлопця любов. Але хто він, а хто вона? Його статків явно не вистачить для того, щоб завоювати серце дівчини, яким би щирим і добрим не був хлопець. Але чистота Аладдіна знадобилася візирові Джафару – хлопець може допомогти йому здобути жадану лампу з джином, яка знаходиться в зачарованій печері. Хлопцеві дійсно під силу її добути – але йому ж необов'язково віддавати її Джафару, можна забрати джина собі, щоб той втілював всі бажання в життя

На екранах українських кінотеатрів фільм "Алладін" стартує з 23 травня.

Нагадаємо, раніше в Києві відбулася прем'єра фільму "Шахрайки". Українські зірки відвідали захід і першими переглянули кінострічку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські зірки побували на прем'єрі французької мелодрами "Полуничка". Фільм розповідає про Францію в період розквіту еротичної фотографії.

Також Знай.ua" писав, що данська компанія LEGO приготувала приємний сюрприз покупцям і запустила в продаж ексклюзивний набір на честь серіалу "Дуже дивні справи". Житло персонажа Lego зобразили у двох видах: звичному і зазеркальному.