Всесвітньо відома датська компанія LEGO запустила в продаж набір на честь серіалу "Дуже дивні справи". Відомо, що конструктор складається з 2287 деталей та відтворює будинок Вільяма Байєра — героя, який потрапляє в потойбічний світ під назвою Виворіт.

Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських ЗМІ.

Житло персонажа зобразили у двох видах: звичному і зазеркальному. В набір увійшли фігурки персонажів першого сезону: Вільям і його друзі з матір'ю, Одинадцять, шериф Хоппер та демогоргон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В домі можна помітити гірлянду, через яку спілкувався Вільям, а в руку Оді можна покласти її улюблені вафлі. Коштує конструктор 200 доларів і почне продаватися з 1 червня. Члени програми LEGO VIP можуть замовити її вже з 15 травня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга. Трейлер було оприлюднено на YouTube-каналі Warner Bros Pictures Ukraine. Події другої частини стрічки "Воно" розгорнуться через 27 років після подій, описаних в оригінальному фільмі. Головна героїня картини Беверлі Марш повертається в місто Деррі, де і сталися трагічні події боротьби підлітків з клоуном Пеннівайзом. Проте в місті все зовсім не так спокійно.

Варто нагадати, що в київському кінотеатрі "Оскар" (МФК Gulliver) відбулася гала-прем'єра кримінальної комедії "Шахрайки", яку змогли відвідати українські артисти, ведучі та інші відомі персони. Першими стрічку побачили ведучий і зірка "Холостяка" Микита Добринін, актриса Олеся Жураковська, блогер і ведуча Поліна Логунова, ведуча Анастасія Даугуле, спортсменка Яна Клочкова, ведуча Іванна Онуфрійчук та багато інших.

Нагадаємо, HBO випустив серіал про Чорнобиль: як США показали жахливу радянську катастрофу.

Як повідомляв Знай.uа у мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки".

Знай.uа писав, зірка культового серіалу приїде в Україну: де можна побачити кумира мільйонів.