Сьогодні відомий український продюсер і генеральний директор компанії MAMAMUSIC Юрій Нікітін виклав найчуттєвішу частину церемонії одруження продюсера Потапа та співачки Насті Каменських у Stories. Вся країна із трепетом стежила за подією року. Про це стало відомо з соцмережі Юрія Нікітіна, який був гостем на церемонії.

Спершу до вівтаря вийшов Олексій у світлому костюмі, а потім ведучий церемонії покликав Настю. Знаменитість з’явилась під бурхливі оплески запрошених гостей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Розкішна наречена підкорила гостей і прихильників у весільній сукні кольору айворі фасону рибка і з глибоким декольте.

Поруч із аркою, наречені обмінялися обітницями та обручками і своїми почуттями замилували всю країну, а особливо своїх прихильників, котрі давно підозрювали про романтичні стосунки пари.

"Наконец-то люди будут спать спокойно. без догадок кто кому и кем приходится😂", "Наречена дуже красива!", "Я так счастлива это видеть♥️♥️♥️♥️♥️ они прекрасная пара♥️♥️♥️♥️", "Урааааа🙏🙏🙏💗💗💗😘😘😍Многие лета😍😍😍😍", "Очень трогательно..💋", " А Настя какая счастливая !!!!!😄😄😄", - коментують користувачі.

Після обміну обітницями Потап зворушливо підняв фату та поцілував наречену. Цей приємний момент зіркові гості зафіксували на фото і відео і масово оприлюднили у своїх сторіз в Інстаграм.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.