Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадрами, позуючи на тлі заходу сонця в одному з київських ресторанів. Так, артистка приміряла коротеньку сукню в чорно-білу клітинку і туфлі на масивних підборах, доповнивши елегантне вбрання брендовим клатчем.

"Night 🤤", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Боже, Леся, ти багіня!! 🤩😍🥰", "Вогонь🔥", "Красоточка, Лесь😍😍😍", "Шикарно💛", "Ви найкрасивіша 😍", "Шикарний вид", "Волосся таке гарне 😍", "Дуже красиві фотографії", "ох ці ногиии! заздрю! по доброму )))", "Леська ти красуня", "Ноги нескінченні!👌".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Були і ті, хто запідозрив Лесю в фотошопі: "Дуже беспалевно сфотошопила ногу 😂", "Які ноги... особливо права 👍", "2ую ногу або забула отфопшити або з іншою перестаралася", "Розмір ноги 45?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.