Сьогодні майже неможливо побачити дівчину, в руці якої не було б телефона, на котрий вона кожну мить щось знімає, робить селфі чи просто с кимось чатиться. У багатьох з'явилася справжня залежність від Instagram або Facebook - популярних у світі соцмереж. Українська співачка СолоХа вирішила посвятити цій темі свою нову пісню та кліп. "Зірка Інстаграма" - це свого роду стьоб всіх дівчат, які мріють про багате життя завдяки славі.

"Знай.ua" поспілкувався з зіркою, щоб дізнатися її думку про залежність від соцмереж, хейтерів та інше.

Солоха, ваш новий кліп висміює популярних дівчат-блогерів, які зі шкіри геть лізуть, щоб зібрати побільше лайків і переглядів. Ваше життя також залежить від Інстаграма і соцмереж?

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Моє життя не залежить, дякую Богу, від Інстаграму. Моє життя - це реальні зустрічі на концертних площах з прихильниками та глядачами. Інстаграм для мене є лише способом звязку з тими, хто не може по різним причинам потрапити на мої концерти. В основному цьому завадить відстань. Адже люди цікавляться моєю творчістю, але не можуть бути відразу усі на концерті. Я визнаю, що Інстаграм - це важлива платформа на сьогоднішній день, й тому користуюсь усіма її можливостями, але від нього моє життя точно не залежить.

СолоХа на зйомках відео

Як пройшли зйомки кліпу? Хто допоміг створювати образи у відео?

Понад 24 години нон-стоп зйомок, понад 10 переодягань, 5 змін мейку, але я кайфувала. Я подобалась собі у кожному образі, адже ця історія - повністю моя ідея. Працювала велика команда людей, й стилісти також, яких я надихала, мною були придумані всі образи, й спортивні також, адже жіночій половині пора готуватися до літа й займатись спортом. Хто не знав, цю пісню й кліп я продюсувала повністю сама, без продюсера. До речі, зараз я запустила челендж #ЗіркаІнстаграма, в якому переможці потраплять у мій наступний кліп.

У соцмережах, крім фоловерів і шанувальників, є і хейтери - люди, які завжди будуть критикувати, обзивати і чіплятися. Як ви реагуєте на гостру критику?

Критикують в основному ті, хто заздрить, або люди з комплексами, тому я не сприймаю на свій рахунок коменти хейтерів. Чим гостріше, тим смішніше - я посміхаюсь на такі речі. Взагалі - спілкування в мережі дуже відрізняється від реального: люди можуть собі дозволяти те, що не можуть дозволити в реальному житті. Це теж частина історії з мого нового кліпу.

Як багато часу ви проводите у соцмережах і чи змогли б тиждень хоча б провести без інтернету і соцмереж. Або не уявляєте собі, як таке можливо?

В мене була історія, коли на гастролях украли мій телефон з гримерної кімнати. У мене не було в руках телефону десь годин 10 - було не звично, але я пережила. Я навпаки зрозуміла, що інколи треба зробити паузу в спілкуванні в онлайні, щоб за тобою засумували. Люди, живіть, насолоджуйтесь справжнім, красивим та насиченим життям - воно прекрасне!

Нагадаємо, раніше ми публікували топ-10 вітчизняних артистів, які схожі на героїв культового серіалу "Гра престолів". СолоХа дуже нагадує головну героїню саги.

Як повідомляв раніше “Знай.uа”, дружина Миколи Тищенка розповіла про приїзд Анни Сєдокової до Києва та "Бал квітів".

Також “Знай.uа” писав про те, що СолоХа поділилася порадами, як спокусити чоловіка.