У четвер, 23 травня, найяскравіша пара українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських відгуляли весілля. Церемонія одруження відбулася на території столичного ресторану середземноморської кухні Fabius, розташованого в елітному районі Конча-Заспа.

З головною подією життя пару приїхали привітати близькі родичі, колеги, друзі та багато зірок українського шоу-бізнесу. Однією з гостей була популярна співачка Тіна Кароль - на святі вона танцювала босоніж, співала і не втомлювалася вітати щасливих молодят.

На наступний день після весілля в Instagram артистки з'явилося неоднозначне фото, яке змусило прихильників задуматися. Багато фанів Кароль вирішили, що співачка натякає на швидке заміжжя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На фотографії вона позує з розпущеним волоссям у чорному обтягуючому топіку і коротких шортах. Одяг дуже схожий на комплект білизни.

Уважні фани в коментарях відзначили, що між знімком Тіни Кароль є велика схожість з предвесільними фото Насті Каменських.

"В Каменських з'явився Льоша і вона почала викладати такі, фотки, а так подумати … Тіно, весілля не за горами ?" написали в коментарях

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

Як повідомляв портал Знай.uа, напередодні радісної події Настя Каменських показала перші весільні фото.

Також портал Знай.ua писав, що журналісти вирішили попросити прокоментувати весілля колишню дружину Потапа і його партнера по бізнесу Ірину Горову.