Українська співачка Тіна Кароль потрапила під хвилю критики власних фанатів. Своє обурення фанати висловили в коментарях до нового знімка зірки в Instagram.

Кароль опублікувала знімок, на якому вона позує в чорному платті з декоративними рюшами і відкритою спиною. Зірка стоїть на тлі вікна, спершись ліктем на стіл і дивиться в камеру.

Багато шанувальників співачки зазначили, що це знімок з фотосесії, яку зірка зробила раніше. Фанати закликали Кароль перестати постити "старі фото" і зробити нову фотосесію, назвали це своєрідною брехнею.

Також юзери запитують, чи буде співачка з ними спілкуватися в мережі і відповідати на коментарі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Думає, що краще за всіх", "Дайте відповіді на наші коменти, питання", "Ви дуже красива жінка, цього не відняти", - пишуть фанати.

Нагадаємо, відома українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками новими фото у соціальній мережі Instagram. Вона завжди з'являється на фотографіях в сексуальних і водночас ніжних образах. Так, на цей раз артистка опублікувала нове чорно-біле фото.

Можна припустити, що це архівне фото Кароль. На знімку співачка з коротким волоссям, а зараз вона носить зачіску з довгими локонами. На новому фото Тіна Кароль у досить цікавій позі, де виглядає ніжною і беззахисною. Цікаво, що на ній немає ані сліду від макіяжу.

Шанувальники української поп-діви не обійшли публікацію своєю увагою. Шанувальники Тіни Кароль буквально засипали нове фото компліментами.

Також раніше ми писали, що актриса студії "Квартал 95" Ірина Сопонарп вразила шанувальників відвертим фото з відпочинку.

Відповідні кадри вона виклала на своїй сторінці в соціальної мережі.

Відомо, що не так давно Сопонару стала однією з актрис новоствореного Жіночого Кварталу.

Нагадаємо, Тіна Кароль в образі фехтувальниці осідлає ваші найсміливіші фантазії: екстремальне декольте.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль похвалилася трепетним кадром, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому платті з глибоким декольте, розшитій червоними і чорними нитками.

Знай.uа писав про те, що розкішну Тіну Кароль запідозрили у новому романі: очі світяться щастям.