Популярна українська співачка Тіна Кароль часто радує шанувальників яскравими знімками та відео зі свого сценічного та особистого життя.

Цього разу знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram пікантний кадр, на якому вирішила показати себе в сміливому і одночасно з цим — ніжному образі.

Новий наряд Тіни Кароль без перебільшень підкорив Мережу. Співачка поділилася фотографією, на якій позує в незвичайному образі фехтувальниці. Також не обійшлося без пікантної родзинки. Українська виконавиця змогла дуже вигідно підкреслити свої розкішні форми.

Інтригуючий і незвичайний образ припав до душі шанувальникам. Вони прийшли в захват, він знімка артистки. Фолловери підкреслили, що від Тіни важко відвести очі. Крім того, вони заявили, що у неї є талант - радувати своїми незвичайними фото і стилем.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На думку користувачів, Тіна дуже талановита і її чуттєві знімки лише залучають до себе, так як у них немає вульгарності. Але не всім шанувальникам сподобалося фото, які зробив професійний фотограф, і вони попросили, щоб співачка виклала щось своє.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

«гспди публікуються коментарі-це рідкість», «Ці родимки😻💔», «мама кішка 🔥», « КЛЮЧИЦІ😻🤤 ТІНА, ти така ніжна і тендітна, таю💛», Груди не випадуть?😹😹😹», «Тіночка, ти де пропала? 🙄❤️», «Тін, повернися в сім'ю❤️🙏», «А ти наша вічність 💛твій знак нескінченність 🔥😙🌹», «Дуже красиво😻💥», «Все, ходячі мерці зібралися. Тіна, не шкода? Задихаються, вмирають, у вікно викидаються, що з ними робити? 😂», «яка ж красива 🤤», «Дивишся на потапа? Так ♥️», «Дуже красиво і бомбезно😍😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥🤯🤯🤯», – написали користувачі мережі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.