Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетною чорно-білою фотосесією, позуючи в довгому напівпрозорому платті з глибоким декольте і фатиновими вставками. Так, артистка виглядає дуже щасливою, доповнивши образ каблучками у формі сердечок і покоривши серця шанувальників ніжною, жіночною посмішкою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Коли ти посміхаєшся - це прям кайфаджан🤩", "А на кого ти там так дивишся ?😋", "Посміхайся частіше🙏🙏🙏ти даруєш нам щастя😍😍😱😱😱", "Очі сяють і вся світишся. Я просто таю, коли ти така♥️", "Тобі так пасує, коли в макіяжі акцент на очі, а не на губи🤤", "маленька дівчинка в красивому платтячку😍", "Тінаа, яка ти прекрасна, просто немає слів", "Така коотя🐱🥰💖", "Намистинка наша😻🙈", "Той момент, коли очі світяться щастям😍😍😍", "дитина щаслива😻", "Тіночка😍😍😍 Така щаслива😻❤️", "Боже, яка гарна😍😍😍".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.