Популярна українська співачка Тіна Кароль не перестає дивувати фанатів цікавими думками і цитатами, які пише під фотографіями Instagram.

Нещодавно зірка опублікувала пікантний знімок, на якому вирішила піднести себе в ніжному образі.

Кароль підкорила шанувальників новим вбранням - вона виставила фото у елегантному і стриманому образі. Та все ж не обійшлося без пікантної родзинки. Українська виконавиця змогла дуже вигідно підкреслити свої розкішні форми.

Тіна постала перед фанатами в блискучій сукні від британського бренду Julien Mcdonald. Вона відображена в чудовому вбранні, що з точністю повторює всі вигини її витонченої фігури. Відкриті частини тіла, спокусливі розрізи і оригінальний крій надали образу зірки ще більшу спокусливість.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дописники Кароль зазначили в коментарях, що не можуть нею намилуватися. Також фанати заявили, що у артистки ще є талант – радувати своїми незвичайними фото і стилем. На думку користувачів, Тіна дуже талановита і її чуттєві знімки лише залучають до себе, так як у них немає вульгарності.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим блискучим образом, примірявши дуже відверту сукню в срібних паєтках. Так, артистка позувала в об'єктиві популярного фотографа Соні Плакидюк, виставивши напоказ струнку фігуру. Варто відзначити, що на даний момент Тіна вирушила давати концерти в Туреччині, тому шанувальники чекають фото в купальнику.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також ми писали, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.